Update en nieuws April

apr 30, 2020

Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Al enige tijd volg jij of je kind lessen online. We zijn nog steeds blij met hoe dit gaat en hoe we samen fijne lessen kunnen draaien. Wel missen we intens het face-to-face contact en het samen genieten van muziek (maken).

Naar aanleiding van de persconferentie van Mark Rutte vorige week hebben wij besloten voorlopig nog niet open te gaan. Sterker; we mogen ook nog niet open. Zie de richtlijnen van het RIVM hierover: https://www.klankwijzer.nl/nieuws/artikel/rivm-versoepeling-voor-reguliere-onderwijs-geldt-niet-voor-muziekles/bf6191993ecc .

Gisteren kwam er een bericht dat individuele muzieklessen wel weer mogen, maar bij het RIVM kon niemand iets zeggen over hoe het zit als het onder een dak is. Dit maakt dat we het zekere voor het onzekere nemen en nog gesloten blijven.

Tot zeker 1 juni blijven we gesloten. In de laatste week van mei gaan we kijken hoe een en ander ervoor staat en nemen we verdere besluiten. Hiervan brengen we je uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte. Wij hopen jullie namelijk graag nog een keer voor de vakantie persoonlijk te mogen begroeten!

Nu even genoeg over Corona en bijbehorende maatregelen. Over naar het positieve nieuws!

  • Onze website is compleet vernieuwd! Neem gerust eens een kijkje op www.popcollegezutphen.nl
  • Afgelopen maanden is ons team flink uitgebreid! Na Mick, Eric en Robin mogen we nu ook vol trots Han Neijenhuis aan ons team toevoegen.
  • Per 1 juni gaat Drumschool Han Neijenhuis fuseren met Popcollege Zutphen en zal Han met zijn leerlingen bij ons intrekken. Han neemt 40 getalenteerde drummers mee. Dit maakt dat we nog meer ruimte hebben om bandjes te vormen en meer verbindingen te smeden!

Sommige van onze leerlingen hebben al les bij ons en bijv. een broer of zus bij Han op les. Die worden nu klant van Popcollege Zutphen en zo krijg je dan ook meteen 10% familiekorting (zie www.popcollegezutphen.nl/tarieven voor voorwaarden). We wensen jullie allen gezondheid, wijsheid en plezier bij het beleven van muziek en
we hopen jullie snel weer te zien.

Hartelijke groet,

Team Popcollege Zutphen
Luuk, Manon, Rob, Bibi, Han, Berry, Robin, Eric, Daan, Mick, Cock