Gitaarles Zutphen – Akoestisch

Gitaarles Zutphen. De akoestische gitaar is een prachtig, warm instrument dat niet weg te denken is uit de hedendaagse popmuziek. Heel veel bekende pop- en rocksongs zijn ooit geschreven op een akoestische gitaar. En ook tegenwoordig is bij schrijfsessies, waar nieuwe muziek wordt geschreven, de akoestische gitaar vaak onmisbaar. ‘Een goed liedje moet ook op alleen een akoestische gitaar fier overeind blijven’, zeggen muziekcomponisten vaak.

Les op de akoestische gitaar betekent bij het Popcollege dus dat je zo snel mogelijk liedjes leert spelen. Het mooie van de akoestische gitaar is bovendien dat je hem niet hoeft te versterken. Je kan hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Een feestje, het strand, een kampvuur, met een akoestische gitaar wordt het alleen maar gezelliger. En wil je erbij leren zingen? Ook dat kan bij Popcollege Zutphen. Gitaarles in Zutphen? We zien je graag!

Er zijn meerdere soorten akoestische gitaren. De gitaar met nylonsnaren wordt ook wel de Spaanse gitaar genoemd. En je hebt gitaren met stalen snaren, die worden de country- of westerngitaar genoemd.

Western gitaar

Spaanse gitaar

Deze docenten geven Akoestische Gitaarles: