Haaije Bergstra

Elektrisch Gitaarles – Akoestisch Gitaarles – Muziektheorie

Volledige naam:
Haaije Bergstra

Deze lessen geef ik of kan ik geven:
Elektrisch en Akoestisch Gitaar

Ik geef les op de volgende dagen:
Woensdag

Hoe ben ik begonnen, waar heb ik mijn passie vandaan?:
In 2012 heb ik voor het eerst de gitaar opgepakt toen ik nieuwsgierig werd naar de gitaren van mijn vader. In het begin speelde ik alleen om mijn verveling te verhelpen, maar door de jaren heen heeft muziek en gitaar me door allerlei ups en downs gesteund en is het een onmisbaar deel van mijn leven geworden. 

Die passie is zo gegroeid dat ik van muziek en gitaar mijn werk wilde maken, daarom heb ik auditie gedaan bij de opleiding Jazz&Pop in Arnhem, waar ik op dit moment nog steeds studeer.

Wat ik wil bereiken in mijn lessen:
Het belangrijkste aan muziekles is om de liefde voor het maken van muziek over te brengen.

Bij mijn eerste gitaarlessen werd ik altijd gestimuleerd om de muziek te spelen die ik zelf leuk vind, hierdoor was ik erg gemotiveerd om te oefenen en te spelen.

Ik hoop in mijn lessen mijn leerlingen te helpen met het ontdekken van wat zij zelf leuk vinden, zodat ze met veel plezier muziek kunnen maken. Hierbij help ik de leerling hun doel te bereiken met behulp van toepasselijke oefeningen en muziektheorie met een nadruk op het luisteren naar hun eigen spel, zodat ze zelf ook kunnen genieten van de muziek die ze maken.

Discografie/band cv/awards/mijlpalen (in bullets, kort en bondig.)

  • derde jaar Jazz&Pop bij Artez, Arnhem