Popcollege moet op zoek naar nieuw pand

jul 22, 2021

Afgelopen weekend meldden we nog vol enthousiasme dat we deze week ons pand zouden gaan opknappen en pimpen. Inmiddels is de situatie helemaal anders. Net voordat we afgelopen maandag met de vernieuwing wilden gaan starten, kregen we het bericht dat ons onderkomen een andere bestemming krijgt, per 1 oktober a.s.

Dit kwam voor ons als een donderslag bij heldere hemel. Er was geen enkel signaal dat dit op zo’n korte termijn kon gaan gebeuren. Dit betekent dat wij op zoek moeten naar een andere locatie voor het Popcollege. Inmiddels wordt er op alle fronten vol actie ondernomen en zijn we in overleg met onze partners en contacten.
Uitgangspunt is allereerst dat alle lessen gewoon door gaan. We hebben goede hoop dat we vanaf 1 oktober of misschien zelfs al direct na de vakantie in een ander pand zitten.

We zijn deze week dus niet aan het opknappen, maar ons aan het voorbereiden op een waarschijnlijke verhuizing. Flexibel als wij als muzikanten zijn, zijn wij in staat om met al onze spullen zonodig per direct te verhuizen naar een ander pand.

Wij houden jullie hier en via onze nieuwsbrief en social media op de hoogte!

In de pers:
Popcollege Zutphen moet plotseling op zoek naar nieuw onderkomen: ‘Ik ben totaal verbijsterd’ | Zutphen | destentor.nl

De 300 leerlingen van het Popcollege staan na de zomer op straat – Omroep Gelderland (gld.nl)

Het Popcollege Zutphen gaat onderkomen verliezen: ‘Maar we gaan gewoon door’ | LokaalGelderland