Popcollege Zutphen nu online lessen!

mrt 22, 2020

Popcollege Zutphen heeft besloten om de lessen tot nader order online te gaan geven. Zo kun jij of jouw kind op een veilige manier verder met muziekles. De lessen worden OP DE GEBRUIKELIJKE LESTIJD, maar dan ONLINE, gegeven.

Alle leerlingen hebben een e-mail gehad met daarin instructies hoe de online lessen plaats zullen vinden. Iedereen met een smartphone, tablet of laptop kan aan de online lessen deelnemen. Leerlingen en/of ouders die de mail met instructies niet ontvangen hebben vragen we om contact op te nemen met info@popcollegezutphen.nl of met 06 10 29 25 51.

We beseffen ons goed dat het anders is dan anders en duimen dat deze lastige situatie snel voorbij zal zijn; persoonlijk contact is toch het fijnst! Niettemin verwachten we dat op deze manier de continuïteit gewaarborgd kan blijven en we toch het plezier van muziek maken kunnen blijven overdragen! Vragen proberen wij zoveel en zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan iets langer duren dan je normaal van ons gewend bent, daar er nogal veel vragen op ons af komen. Wij vragen begrip hiervoor.