Workshop ‘dance/producer’ op Popcollege Zutphen

okt 15, 2020

Het Popcollege Zutphen gaat volop met zijn tijd mee: vanaf nu biedt de popschool namelijk ook lessen ‘dance/producer’ aan. De lessen worden gegeven door Nuno Neijenhuis, in de wereld van de EDM (Electronic Dance Music) beter bekend onder zijn artiestennaam Nunow.

In januari start Popcollege Zutphen met een workshop van vijf lessen van een uur, bedoeld voor cursisten vanaf 12 jaar, zowel beginners als degenen die al ervaring hebben met produceren.

Het gaat om individuele lessen, toegespitst op de wens en de kennis van iedere leerling. Nuno behandelt de basistechnieken van het produceren, denk aan mixing, EQ, compressie en sounddesign. Ook gaat hij samen met de leerling werken aan tracks, waarin alle technieken worden toegepast. Iedere les zal altijd voor een gedeelte bestaan uit nieuwe stof en voor een deel bestaan uit het werken aan (nieuwe) projecten van leerlingen.

Nuno Neijenhuis studeert dit jaar af aan de opleiding ‘dance/producer’ van de Herman Brood Academie in Utrecht. Inmiddels produceert hij al zes jaar muziek, ook speelt hij piano en heeft hij acht jaar gedrumd. Nuno heeft veel verschillende genres geproduceerd en inmiddels heeft hij zijn draai gevonden in de hardstyle. Hij werkte samen met deejay Brennan Heart, onder meer bekend van de wereldhit Imaginary, en bracht vorig jaar zijn debuuttrack Mind Game uit op het label van Brennan Heart (WE R Music). Aan een nieuwe release van Nunow wordt druk gewerkt.

Bij voldoende belangstelling krijgt deze workshop vanaf medio 2021 een vervolg.

Aanmelden en voor vragen kun je een bericht achterlaten op onze CONTACT pagina. Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar.