Nieuwe Coronamaatregelen Popcollege Zutphen

okt 20, 2020

Deze week is er een e-mail uitgegaan naar alle cursisten voor na de vakantie. Dit m.b.t. de coronamaatregelen:

Beste Ouder/Verzorger/Leerling/Cursist,
 
Na de aankondiging van de nieuwe coronamaatregelen, vorige week,  heb ik erg lang nagedacht hoe ik hier mee om moet gaan op het Popcollege. We hebben er als docenten samen uitvoerig over gesproken. Ik heb uiteindelijk de keus gemaakt om de lessen tot maandag 16 november weer online te gaan geven, om de veiligheid en gezondheid voor iedereen zo goed als mogelijk te kunnen waarborgen.
 
Het is in de afgelopen weken te vaak gebeurd dat er mensen naar de les kwamen met klachten (verkouden, snotneus of andere griepverschijnselen). Dit brengt veel gezondheidsrisico met zich mee voor onze leerlingen en docenten. Bovendien kan het betekenen dat de strengere maatregelen zoals we die nu hebben nog veel langer gaan duren.

Wij zien als school ruim 300 mensen per week en ik voel mij als directeur verantwoordelijk voor de veiligheid van eenieder. Los van alle persoonlijke meningen over de maatregelen willen we allemaal maar een ding: terug naar hoe het was. Als we ons goed aan de regels houden en het sociale verkeer zoveel als mogelijk beperken, dan kunnen we elkaar hopelijk erg snel weer de hand schudden.
 
De gehele cultuursector waar wij ons als muzikanten in bevinden heeft het door de crisis zwaar te verduren. Al onze docenten zijn, zoals jullie weten, naast hun werk op het Popcollege ook uitvoerend muzikant en zitten wat dat betreft nu dus al driekwart jaar thuis. We willen allemaal graag weer doen wat we het liefste doen, net als alle mensen in andere getroffen branches of hobby’s.

Ik vraag jullie begrip voor deze situatie en hoop dat we elkaar heel erg snel weer kunnen zien!
 
Mocht online lessen geen optie voor je zijn, neem dan alsjeblieft zsm contact op met je docent, samen kijken we dan naar een goede oplossing! We komen er altijd uit!

*onder deze e-mail zijn de linkjes en de instructie weergegeven*

Als je deze mail bent kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen dan kun je contact opnemen met jouw docent of stuur een e-mail naar info@popcollegezutphen.nl