Misschien al gemerkt? De website is vernieuwd!

jun 15, 2020

Wie al even bij ons les heeft zal weten dat wij niet stilstaan. Het Popcollege Zutphen is continu in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de digitale leerlingen-omgeving.

Het werd ook tijd om de website eens grondig aan te pakken. We moeten immers de kwaliteit die we leveren als school op alle fronten gaan uitstralen. Onze nieuwe website zal daar vast aan bijdragen. Wat vinden jullie er van? Lekker fris en modern toch?
Daarnaast zullen we met regelmaat wat vaker nieuws items plaatsen. Ook zullen de nieuwsbrieven met updates hier worden geplaatst, zodat je het snel kunt terugvinden. De eerste berichten kun je al zien onder ‘nieuws’.
Ook nieuw op deze website is dat we alle docenten hebben uitgelicht. En dat je nu bij de verschillende instrumenten kunt zien welke docenten deze lessen geven. Ben je dus nog niet zo bekend met het Popcollege Zutphen? En wil je graag eens kennismaken met een docent om te kijken of het iets is voor jou? Dan kun je eenvoudig een gratis proefles volgen.

Bij ons zitten leerlingen op elk niveau. Van jong tot oud. Leerlingen die voor het eerst een instrument in handen hebben tot muzikanten die al een tijdje spelen.