Liedje over eenzaamheid tijdens Corona – Blijf Thuis

mrt 22, 2020

Luuk Nengerman โ€“ oprichter en directeur van Popcollege Zutphen werkt samen met Roele aan een prachtig nummer waarbij er aandacht wordt gevraagd voor iedereen die zich eenzaam voelt tijdens deze periode van Carona.

๐‘๐จ๐ž๐ฅ๐ž ๐ž๐ง ๐‹๐ฎ๐ฎ๐ค โ€“ ๐๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ (๐’๐ง๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž โ€“ ๐‘๐ž๐ฎฬˆ๐ง๐ข๐ž ๐‚๐จ๐ฏ๐ž๐ซ)

โ€œ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™˜๐™ค๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™–๐™ซ๐™ž๐™ง๐™ช๐™จ ๐™ ๐™ช๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™ž๐™Ÿ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™ฉ๐™ค๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ฃ, ๐™๐™š๐™ฉ ๐™š๐™š๐™ฃ๐™ฏ๐™–๐™–๐™ข๐™๐™š๐™ž๐™™๐™จ๐™ซ๐™ž๐™ง๐™ช๐™จ ๐™ฌ๐™š๐™ก.โ€

We willen aandacht vragen voor alle mensen die zich door de Corona situatie eenzaam voelen, en wat is een betere manier dan met muziek?
Vrijdagmiddag kregen we het idee om Reรผnie van Snelle te herschrijven. We hadden net boodschappen gedaan voor opa en oma en nu, na twee dagen hard werken is het af.

Lieve mensen, denk een beetje vaker aan elkaar en deel deze boodschap!โค๏ธ

๐ŸŽฌย Marcel Everts
๐ŸŽฅย Jeroen Ram

Roele Buijk: Vocals, Lyrics
Luuk Nengerman: All instruments, Lyrics, Mixing and Mastering

Alle credits naarย Snelleย enย Donda Nishaย voor het schrijven van deze te gekke song.

#BlijfThuisย #Coronaย #Covid19ย #isolatieย #quarantaineย #Eenzaamย #Eenzaamheidย #Eenzaamheidsvirusย #Snelleย #Reunieย #dondaย #nishaย #1